dijous, 6 de març del 2014

Informació Situació geogràfica



NORWICH

Norwich és una ciutat d'Anglaterra, capital del districte de Norfolk. Segons el cens de 2006, té una població de 127.600 habitants

CANTEBURY

Canterbury és una ciutat del sud-est d'Anglaterra, no lluny de Londres, sobre el riu Stour, pertanyent al comtat de Kent. És famosa per la seva bella catedral.

CAEN

Caen és un municipi francès, situat al departament de Calvados i a la regió de Baixa Normandia, situat vora els marges del riu Orne. L'any 1999 tenia 114.007 habitants.

CONSTANTINOBLE

Va ser capital de l'imperi Bizantí (també anomenat Bizanci) o Imperi romà d'Orient durant segles, fins a la seva conquesta pels turcs en el segle XV, quan comença l'Edat Moderna i deixa de ser majoritàriament cristiana per a transformar-se en majoritàriament musulmana.

JERUSALEM

És una antiga ciutat de molta importància per a les tres principals religions monoteistes del món, cristianisme, islam i judaisme. És una de les ciutats poblades de la antiguitat.

GÈNOVA

Gènova (en italià Genova, en lígur Zena) és una ciutat d'Itàlia que compta amb 600.000 habitants, anomenats genovesos. Durant la darrera centúria Gènova ha crescut fins a absorbir 25 municipis del litoral i de les valls circumdants i actualment està dividida en 25 circumscripcions i 71 unitats urbanes.

TOULOUSE

El 2004 tenia una població de 431.700 habitants (els anomenats tolosans) en una superfície municipal de 118,3 km², i de més d'un milió d'habitants a l'aglomeració urbana; per la seva població, és la segona ciutat d'Occitània després de Marsella (el quart municipi de França, després de París, Marsella i Lió), i la 41a. Travessada per la Garona i situada a mig camí entre l'oceà Atlàntic i el mar Mediterrani, és anomenada la Ciutat Rosa pel color que domina als edificis antics, fets de maó vist.

VALL DE BOÍ: TAÜLL

Taüll és un poble del municipi de la Vall de Boí a l'Alta Ribagorça. Havia pertangut a l'antic terme de Barruera. El poble de Taüll allotja dues de les esglésies romàniques de la Vall de Boí declarades (Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO el 2000), Santa Maria de Taüll i Sant Climent de Taüll


JÚLIA BUIRA 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada